Indiáner II

12 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 7 db tojás
  • 13 dkg cukor
  • 12 dkg liszt

töltelék

  • 3 dl tejszín
  • 5 dkg cukor

tetejére

  • 2 evőkanál kakaó
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál víz
  • 2 dkg vaj

vagy tetejére

  • negyed kg cukoralap
  • 15 dkg csokoládé

Elkészítés

A cukrot habosra keverjük a tojássárgákkal, majd beletesszük a lisztet és a keményre vert fehérjét is. Fánk formákba ezt a tésztát háromnegyedig töltjük, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 15-20 percig sütjük. Majd félig nyitott sütőben tovább szárítjuk. Ha kész és kihűlt, kettőt a cukrozott habbal összeragasztunk, a tetejét ízzel megkenjük, majd a csokoládés mázba mártjuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.